GSV-Advendo
© GSV-Advendo 2020

Over ons,

Op gericht op 1 september 1981 door een stel enthousiaste hondensport liefhebbers, die in hun eigen woonplaats een vereniging wilde hebben. Inmiddels komen leden ook uit andere steden en om liggende dorpen, Wij zijn een kleine groep liefhebbers van het africhten van werkhonden, zowel voor wedstrijden als voor de te behalen certificaten. In groepsverband trainen met gezelligheid hoog in het vaandel. Sommigen zijn al enkele tientallen jaren bezig, de ander is een beginneling. Samen met de trainers proberen het beste uit je hond te halen, met de bedoeling om aan wedstrijden mee te doen of gewoon predicaten op je hond te verkrijgen. Na de training lekker samen wat drinken (alcohol is tijdens het trainen verboden ook voor bezoekers), en na te kletsen al hoeft het dan niet altijd over de hondensport te gaan. Onze club prijzen zijn redelijk en betaalbaar voor iedereen, maar niets is gratis (behalve de gezelligheid). Elk lid helpt mee om de club draaiende te houden en wordt ook van ieder lid verlangt. Meerdere dagen per jaar houden wij een werk dag (indien nodig), de bedoeling is dan dat ieder lid zich deze dag inzet om te helpen in en om het clubhuis, (schoonmaken, reparaties e.d.) zo is een ieder wel ergens goed in. Vele handen maken immers licht werk !
Vele handen maken licht werk !

Trainingsveld

Ook het gras moet regelmatig gemaaid worden door onze leden.
Onder elkaar samen een hapje en een drankje, En uiteraard wordt er veel gepraat over de hondensport en veel uitleg hierover.
Advendo
© GSV-Advendo 2020

Over ons,

Wat kunnen wij u

vertellen,

Op gericht op 1 september 1981 door een stel enthousiaste hondensport liefhebbers, die in hun eigen woonplaats een vereniging wilde hebben. Inmiddels komen onze leden ook uit andere steden en om liggende dorpen. Wij zijn een kleine groep liefhebbers van het africhten van werkhonden, zowel voor wedstrijden als voor de te behalen certificaten. In groepsverband trainen met gezelligheid hoog in het vaandel. Sommigen zijn al enkele tientallen jaren bezig, de ander is een beginneling. Samen met de trainers proberen het beste uit je hond te halen, met de bedoeling om aan wedstrijden mee te doen of om gewoon predicaten op je hond te verkrijgen. Na de training lekker samen wat drinken (alcohol is tijdens het trainen verboden ook voor bezoekers). en na te kletsen al hoeft het dan niet altijd over de hondensport te gaan. Onze club prijzen zijn redelijk en betaalbaar voor iedereen, maar niets is gratis, (behalve de gezelligheid). Elk lid helpt mee om de club draaiende te houden en dat wordt ook van ieder lid verlangt. Meerdere dagen per jaar houden wij een werkdag (indien nodig), de bedoeling is dan dat ieder lid zich deze dag inzet om te helpen in en om het clubhuis, (schoonmaken, reparaties e.d.) zo is een ieder wel ergens goed in. Vele handen maken immers licht werk!
Trainingsveld

Speuren

Doen we gezamenlijk !